Maradona: "50-ti slavim u Napulju"

Dijego Maradona planira da sledećeg meseca 50. rodjendan proslavi utakmicom sa nekadašnjim saigračima iz Napolija na stadionu "San Paolo" u Napulju.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 06.09.2010.

11:48

Default images

"Imao sam sve u životu, porodicu koju obožavam, briljantnu karijeru i sada mi, hvala Bogu, ne treba ništa, čak ni novac. Jedina želja mi je da se vratim u Napulj... zagrlim taj narod ponovo. Tamo sam proveo najbolje godine života ", rekao je Maradona za izdanje dnevnika Gazeta delo Sport.

Maradona je Napoli predvodio do osvajanja Kupa UEFA 1989. godine i titula prvaka Italije 1987. i 1990.

Saigrač iz tih dana bio mu je i Salvatore Banji čiji je zadatak da organizuje rodjendansku utakmicu Maradone, koji će 50 godina napuniti 30. oktobra.

Pitanje je, ipak, da li će Maradonin povratak u Italiju proći bez problema, pošto mu tamošnje vlasti još nisu oprostile neplaćanje poreza iz perioda dok je igrao za Napoli.

Prošle godine je poreska policija Maradoni, koji je boravio u klinici za mršavljenje na severu Italije, oduzela par mindjuša vrednosti 4.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: