Upitnik nad Mirkom Ivanićem

Dan pred revanš sa Milanom u taboru Crvene zvezde nije odbrana samo nedoumica.

Izvor: MS

Sreda, 24.02.2021.

14:55

Upitnik nad Mirkom Ivanićem
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Iako se našao u avionu, stanje veznog fudbalera Mirka Ivanića je glavna preokupacija za utakmicu na San Siru u četvrtak (21 sat).

Povreda primicača sa meča iz Subotice protiv Spartaka muči Zvezdinu "četvorku" i neizvesno je (da li je) koliko spreman.

Kako se može čuti u Milanu, večerašnji trening crveno-belih, poslednji pred duel, otkriće u kakvom je stanju jedan od najboljih igrača tima Dejana Stankovića.

U Zvezdi su optimisti da će Ivanić početi revanš šesnaestine finala Lige Evrope, ali je veliko pitanje koliko može da izdrži sa nelagodnom.

Zbog toga se razmatra opcija i da krene sa klupe, što ne bi bilo iznenađenje. Međutim, čini se sve kako bi Ivanić počeo u najboljih 11 na kultnom stadionu.

Posebno što će Zvezda biti bez suspendovanih Nemanje Milunovića i Milana Rodića, kao i povređenih Aksela Bakajoka i Strahinje Erakovića, zbog čega će doći do određenog pomeranja u timu.

Pročitajte još:

* "Zlatan je naš čovek, bilo je ružno, a UEFA nas gleda drugim očima"
* Zvezda uz podršku navijača krenula put Milana VIDEO
* "Delije" bakljadom na auto-putu ispratile svoje ljubimce u Milano VIDEO
* B92.net u Milanu: Crveno-beli stigli u Italiju VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: