Nojer pred Liverpul: Svako ko gleda fudbal zna da je Enfild poseban

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer govorio je o svom debiju na jednom od najlepših stadiona u Evropi.

Izvor: SN

Ponedeljak, 11.02.2019.

13:41

Nojer pred Liverpul: Svako ko gleda fudbal zna da je Enfild poseban
(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Nojer je iskusan golman, već ima šest titula šampiona Nemačke i jednom je osvojio Ligu Šampiona kao član Bajerna, dok je na golu Šalkea bio u sastavu ekipe koja je eliminisala milanski Inter iz elitnog klupskog takmičenja.

Međutim, Nojer je otvoreno govorio o tome koliko je uzbuđen zbog svog prvog nastupa na čuvenom Enfildu, kao i da je potpuno spreman za taj nastup, kao i njegovi saigrači.

"Čuli smo mnogo toga o tom stadionu, svako ko gleda fudbal zna koliko je Enfild posebno mesto i ovo će biti duel dve velike ekipe. Za nas je Liga Šampiona izuzetno važno takmičenje, faktički nam slede dve finalne utakmice protiv Liverpula. Drago nam je što odlazimo na tako posebno mesto. ali će od rezultata zavisiti koliko će ta noć biti dobra za nas
", rekao je Nojer u intervjuu za ESPN.

Bajern je grupnu fazu takmičenja završio bez poraza i sigurno će želeti da nastave u istom ritmu, a Liverpul će im sigurno biti nezgodan protivnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: