Bil: Mislio sam da su me namerno izbacili; Gortat: Mekan plej-of

Košarkaši Vašington Vizardsa Marčin Gortat i Bredli Bil prokomentarisali su nekoliko sudijskih odluka u četvrtoj utakmici serije protiv Toronto Reptorsa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2018.

12:59

Bil: Mislio sam da su me namerno izbacili; Gortat: Mekan plej-of
Getty Images

Bil je zbog šest faulova morao ranije van parketa posle jednog pomalo čudnog kontakta sa Demarom Derozanom u trenucima kada se lomio rezultat na 92:92.

Do tog trenutka je Bil bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 31 poenom, a kada mu je dosuđen poslednji faul Bil je burno reagovao.

"Prvo kad su mi sudili šestu, bio sam van sebe, više nego besan, emotivan, frustriran. Bilo koji sinonim koji možete da prilepite, dodajte na tu listu. I iskreno sam mislio da su me namerno izbacili jer sam bio agresivan. Srećan sam što ipak nije bilo tako", rekao je Bil posle "hlađenja".

Njegovom opuštanju je pomoglo i to što je Vašington u poslednjh pet minuta bez njega uspeo da stvori prednost i pobedi 106:98 predvođen Džonom Volom. Vizardsi su izjednačili i u seriji na 2-2.

"Ne znam, zaista verujem da su neki od tih faulova olako svirani. Nikad nisam video toliko mekih faulova u plej-ofu, ali moram da se vratim unazad i pogledam snimke. Možda grešim ili sam imao loš ugao", rekao je Gortat.

U videu ispod možete videti snimak situacije posle koje je Bil isključen zbog šeste lične greške.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: