Ingram junak Lejkersa, Harden predvodio Roketse

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su na gotovanju Filadelfiju 76erse rezultatom 107:104.

Izvor: SM

Petak, 08.12.2017.

08:11

Ingram junak Lejkersa, Harden predvodio Roketse
Getty Images

Lejkersi su tako prekinuli niz od pet uzastopnih poraza u NBA ligi.

Junak meča bio je Brendon Ingram koji je trojkom u poslednjoj sekundi doneo slavlje svojoj ekipi.

Brendon Ingram je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 21 poenom, sedam skokova i šest asistencija, a pratili su ga Džulijus Rendl i Džeremi Klarkson sa po 16 poena. Lonzo Bol je meč završio sa deset poena, uz po osam skokova i asistencija.

Džoel Embid je bio najefikasniji u ekipi Siksersa sa 33 poena, sedam skokova i šest asistencija, Robert Kovington je ubacio 19 poena, dok Filadelfiji nije pomogao tripl-dabl Bena Simonsa od 12 poena, 13 skokova i 15 asistencija. Bruklin Netsi su pobedili Oklahoma Siti Tander sa 100:95.

Netse je predvodio Karis Levert sa 21 poenom i deset skokova, dok je 17 ubacio Ronde Holis-Džeferson.

U ekipi Oklahome istakao se Rasel Vestrbruk sa 31 poenom, uz osam skokova i šest asistencija. Stiven Adams je u timu Tandera imao 12 poena i 15 skokova za dabl-dabl, dok je Karmelo Entonio ubacio 11 poena, uz isto toliko skokova. Pol Džordž nije igrao zbog povrede lista desne noge.

Vašington Vizardsi su pobedili u gostima Finiks Sanse rezultatom 109:99. Još jednu sjajnu partiju je pružio Bredli Bil, koji je dodao 34 poena, dok ga je pratio Markif Moris sa 21 poenom. Dvocifreni u pobedničkom timu bili su još Keli Ubre sa 12 i Ian Mahinmi sa deset poena. U timu Sansa istakao se Ti Džej Voren sa 23 poena i osam skokova, Greg Monro je postigao 15, a Tajler Ulis 13 poena.

Hjuston je u Solt Lejk Sitiju bio bolji od Juta Džeza sa 112:101, i tako zadržao prvo mesto na Zapadu sa skorom 19 pobeda i četiri poraza, dok je u NBA ligi drugi iza Boston Seltiksa (21-4).

Roketse je do osme uzastopne pobede predvodio Džejms Harden sa 29 poena, Rajan Anderson je ubacio 23 poena, Kris Pol je za dabl-dabl osim 18 poena dodao i 13 asistencija, a imao je i devet skokova.

Donovan Mičel je postigao 26 poena za Jutu, Alek Burks je dodao 17, Tabo Sefološa 14, dok su po 11 poena imali Džo Ingls i Riki Rubio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: