Hauard želi Karmela u Hjustonu

Dvajt Hauard je stigao u Hjuston iz Lejkersa kako bi imao tim koji se bori za titulu, to nije uspeo u prvoj sezoni, a od uprave traži dovođenje novih igrača.

Izvor: SV

Sreda, 18.06.2014.

22:37

Default images

Jednom od najdominantnijih centara današnjice nije dovoljan Džejms Harden, on bi voleo da u svom timu vidi i Karmela Entonija.

“Nisam razgovarao sa njim, ali znam da je vreme da on uradi ono što je za njega najbolje, verujem da sada želi da pobeđuje. Do sada je ostvario gotovo sve individualne ciljeve, vreme je za titulu“, smatra Hauard.

Rokitsi su uprkos velikim očekivanjima sezonu završili u prvoj rundi plej-ofa, kada ih je eliminisao Portland sa 4-2 u seriji.

Nas dvojica imamo slične mentalitete, mislim da bi bilo sjajno imati ga u timu jer bismo onda imali kompletan fokus na titulu. Ali sve je na njemu, njegova je karijera, samo kažem da želim u timu igrače koji žele da pobeđuju“, zaključio je Hauard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: