Nedelja, 04.04.2021.

22:11

Dabl-dabl Vučevića – Čikago iznenadio Bruklin

Košarkaši Čikaga savladali su Bruklin rezultatom 115:107.

Izvor:

Dabl-dabl Vučevića – Čikago iznenadio Bruklin
Foto: Profimedia

Bulsi su iskoristili to što su Netsi bili bez Džejmsa Hardena i Kevina Durenta i došli su do pobede, predvođeni Nikolom Vučevićem i Zekom Lavinom.

Crnogorski centar upisao je dabl-dabl učinak – 22 poena (9/13 za dva, 1/4 za tri, 1/2 slobodna bacanja), 13 skokova, 2 asistencije, 2 blokade i 2 ukradene lopte.

Bruklin je bio bolji u prvoj četvrtini i Irving, Grifin i Oldridž su blistali. Bruklin je imao i dvocifrenu prednost, a na kraju prve četvrtine vodio je sa samo tri poena prednosti.

U drugoj četvrtini su veoma loše igrale rezerve Netsa i to su Bulsi iskoristili. Vučević je imao dabl-dabl već na poluvremenu (11 poena i 11 skokova), Lavin i Satoranski su takođe bili odlični, pa je Čikago otišao na poluvreme sa +11. Na startu treće četvrtine odlaze na +19, a zahvaljujući Irvingu, koji je imao dabl-dabl od 14 poena i 10 asistencija, vratili su se na osam poena zaostatka na dva minuta do kraja treće četvrtine.

Ipak, Čikago je održao prednost i pred poslednjih 12 minuta imali su +17.

Serijom 8:0 Bruklin otvara poslednju četvrtinu i prepolovio je zaostatak. Čikago se vratio na +15, ali se onda razigrao Kajri Irving i sa Braunom i Grinom vraća Netse na sedam poena zaostatka.

Vučević se vratio za završnicu i doneo novu dvocifrenu prednost na tri i po minuta do kraja. Održali su prednost do kraja utakmice i došli do pobede.

Pored Vučevića, odlične partije imali su Satoranski, Lavin i Jang.

Lavin je ubacio 25 poena, Satoranski je upisao 19 poena i 11 asistencija, dok je Tadeus Jang imao 12 poena. Patrik Vilijams je dodao 11, a Tajs 10.

Na drugoj strani, odličan je bio Kajri Irving. Upisao je 24 poena i 15 asistencija.

Istakli su se i Džef Grin sa 21 i Oldridž i Heris sa po 11. Po 10 su ubacili Braun i Grifin.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: