Subota, 06.02.2021.

18:38

AMSS podelio nagrade najboljima

U prostorijama Auto-moto saveza Srbije su dodeljeni pehari najuspešnijim takmičarima i klubovima za sezonu 2020.

Izvor: B92, Tanjug

AMSS podelio nagrade najboljima
Foto: AMSS

Za osvojena prva tri mesta, priznanja su dobili najbolji u pet disiciplina - Moto Clasic, Road Race, Moto Crosh, Extreme Enduro i Moped Cup.

Zlatnu kacigu, najprestižniju nagradu, za osvojene šampionske titule u prethodne četiri godine u Moto Croš disciplini, dobio je Miloš Ðorđević, a uručio mu je predsednik Moto saveza Srbije Božidar Mihailović.

Pored pojedinačnih priznanja najboljim takmičarima po klasama, predsednik Mihailović i predsednik Izvršnog odbora Moto saveza Srbije Goran Lovrić dodelili su i specijalna priznanja najboljim klubovima u Srbiji za doprinos, razvoj i afirmaciju moto sporta u 2020. godini.

Priznanja su dodeljena klubovima "Spark" (Beograd), "Gajić" (Kruševac), "Palež" (Obrenovac) i "Garage Team" (Zrenjanin).

Za doprinos razvoju i afirmaciji moto sporta, specijalno priznanje uručeno je i Dejanu Todosijeviću, sportskom fotografu Moto saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: