UFC Brazil: Bosanac pao posle 44 sekunde, Oliveira bolji od Lija

UFC Fight Night 170 održan je u Braziliji bez publike, a videli smo neke fantastične borbe.

Izvor: SN

Nedelja, 15.03.2020.

15:13

UFC Brazil: Bosanac pao posle 44 sekunde, Oliveira bolji od Lija
Photo: Reuters/Jason Da Silva-USA TODAY Sportsh

Glavni događaj večeri bio je između Čarlsa Oliveire i Kevina Lija, koji dan pred borbu nije prošao merenja.

Oliveira je od samog starta mučio Lija, prednjim udarcima mu je nanosio štetu dok je svaki momenat nepažnje koristio pokušajima da Lija obori u parter, ali se Amerikanac izvlačio.

Li je u drugoj rundi bio nešto pasivniji i treneri u uglu su mu to ukazali, pa je Kevin pokušao da bude malo otvoreniji, da bi u jednom momentu glavu ostavio "na otvorenom", što je Oliveira iskoristio i giljotinom završio posao u trećoj rundi.

Kad smo već kod giljotine i završnice gušenjem, "Bosanski bombarder" Damir Hadžović posle samo 44 sekunde poražen je gušenjem, kada je "dao leđa" Renatu Karneiru, a ovaj poklon iskoristio i upisao brzu pobedu.

Džoni Voker je važio za velikog talenta MMA sveta, čak se pričalo da bi mogao da bude pretnja Džonu Džonsu, ali je te nade ugasio Kori Anderson u prethondoj borbi kada ga je nokautirao.

Sada je Voker poražen od Nikite Krilova, sjajnog ukrajinskog karatiste, podeljenom odlukom sudija. Krilov je koristio svoje momente u parteru da laktovima u glavu udara Džonija, koji je jednostavno premalo pokazao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: