"Finale pre finala": Gastelum protiv Adesanje

UFC 236 u Atlanti pored borbe Poijea i Holoveja, donosi nam spektakularnu borbu između Izraela Adesanje i Kelvina Gasteluma.

Izvor: SN

Petak, 12.04.2019.

11:53

Photo by Steven Ryan/Getty Images

Jedan od "najgledljivijih" boraca današnjice, Izrael "Lest Stajlbender" Adesanja za titulu prelaznog šampiona boriće se protiv Kelvina Gasteluma, a za nigerijskog borca ova borba može biti prekretnica u karijeri.

I sam je najavio jednom prilikom da se on čitavog života za ovo spremao i njegov skor od 16 - 0 uopšte nije slučajan, a i njegova kombinacija borilačkih veština sa plesom pokazala se vrlo učinkovito, a to je pokazao i u svojoj borbi sa Andersonom Silvom, kada je uspeo da porazi popularnog "Pauka".

Najveća Izraelova prednost u borbi protiv Gasteluma biće dužina njegovih ekstremiteta, pa će kao i svaki kik bokser u oktagonu morati da dobrano povede računa o blokiranju protivnikovih udaraca.

Gastelum ima zanimljiv stil, bori se vrlo brzo, ima vrlo opasne kombinacije, a koliko je opasan pokazao je i protiv Majkla Bispinga, Džonija Hendriksa i Tima Kenedija i sa ove distance se čini da bi Gastelum u parteru imao najveću šansu protiv Izraela Adesanje.

S razlogom se ova borba toliko najavljuje pošto nas zaista očekuje pravi spektakl u Atlanti na UFC 236.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: