UFC 236: Drugi trijumf Dijamanta ili osveta Holoveja?

UFC 236 u Stejt Farm Areni u Atlanti prikazaće nam pravi spektakl borilačkih veština, a gledaćemo "revanš" Dastina Dijamanta Poijea i Maksa Holoveja.

Izvor: SN

Petak, 12.04.2019.

11:45

UFC 236: Drugi trijumf Dijamanta ili osveta Holoveja?
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Dastin Poije je već jednom savladao Maksa Holoveja, a to se dogodilo na UFC 143 događaju, na kom je glavna borba bila između Nika Dijaza i Karlosa Kondita, a Poije je "slavio" nakon poluge koju je napravio na Holovejevoj ruci, nateravši ga da preda.

Dastin Poije, rodom iz Lafajeta u Luizijani, već deset godina je profesionalni borac koji je s godinama sazreo i postao onaj koji diktira tempo, umesto onog koji je jednostano "uskakao" u borbe, pogotovo otkako je promenio tim.

Njegov rad nogu, kao i osećaj za prostor neuporedivo je postao bolji, njegovi udarci su počeli da nanose više štete, pa je ovaj "južnjak" prema nekim predviđanjima blagi favorit pred početak UFC 236.

Što se tiče Maksa Holoveja, njegov rad nogu i "pesničenje" su bile stvari koje su ga krasile od samog dolaska na UFC scenu, arsenal krošea, direkta, mavašija i ostalih udaraca doneli su interesantnog borca.

Naravno, niko ne može da bude toliko ofanzivan, a da ne bude "oštećen", pošto svaka akcija ima reakciju, tako da će biti veoma interesantno da se vidi na koji način će se ova borba odvijati i kome će pripasti nova pobeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: