Poznata voditeljka javila se sa Halkidikija: "Na plaži smo. Kupamo se, uživamo"

Situacija na najpopularnijem letovalištu za Srbe Halkidikiju, se posle katastrofalnog nevremena koje je pogodilo ovo poluostrvo, stabilizovala.

Izvor: B92

Subota, 13.07.2019.

14:52

Poznata voditeljka javila se sa Halkidikija:
Foto: depositphoto/kokixx

Ciklon koji je izazvao oluju u Grčkoj, prošao je Italijom, Dalmacijom, crnogorskom i albanskom obalom, a put je nastavio dalje ka Turskoj.

Meteorolozi kažu da se ciklon premestio iznad Turske, ali da više nema opasnosti za one koji su na grčkom primorju, kao ni za sve one koji planiraju na more u Tursku.

Još uvek se saniraju posledice jakog nevremena, ali se život lokalnog stanovništva i turista normalizovao.

Da turisti opet nesmetano mogu da uživaju u čarima leta i mora, potvrdila je voditeljka Prve televizije, Danijela Buzurović.
Foto: Danijela Buzuroviæ
Lepa voditeljka javila nam se sa Sitonije, drugog prsta Halkidikija, gde odmara sa porodicom.

"Na plaži smo. Kupamo se, uživamo... Nebo je vedro, sunce sija i sve izgleda kao da se ništa nije desilo. Sada nam je jedini problem to što se vraćamo kući za dva dana", našalila se voditeljka.

Prema najavama meteorologa od utorka se očekuje potpuna stabilizacija vremena na ovom području, pa turiste na severu Grčke očekuje povratak pravog leta i letnjih temperatura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: