Aktuelno 0

26.04.2024.

15:10

Sahranjena Bojana Janković: Ispraćena uz pesmu, bivši muž održao dirljiv govor FOTO

Voditeljka Bojana Janković, koja je pronađena mrtva 19. aprila u svom stanu u Beogradu, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu.

Izvor: B92

Sahranjena Bojana Janković: Ispraćena uz pesmu, bivši muž održao dirljiv govor FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Kolege, prijatelji, porodica, ispratili su je na večni počinak.

Porodica i prijatelji prilazili su Ivani, koja nije mogla da zadrži suze, kako bi joj izjavili saučešće, a takođe, izjavljivali su saučešće i Ognjenu Jankoviću, Bojaninom bivšem suprugu.

Veliki broj kolega pokazao je koliko voli Bojanu, i koliko im je bila draga.

Među njima su Biljana Obradović, Vlada Vuksanović, Viktor Savić, Dušica Jakovljević, Uroš Ćertić, Tijana Stoisavljević, Edin Škorić i mnogi drugi.

Bojana Janković ispraćena je uz pesmu "Viva la vida".

Ognjen Janković održao je potresan govor.

"Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono sto ostaje od zena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek ce te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek", rekao je on.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

20 h

Podeli: