Život

Subota, 26.10.2013.

10:18

Asistentkinja studentima greškom poslala golišave slike

Asistentkinja na Univerzitetu u Ajovi postala je pravi internet hit nakon što je greškom poslala svoje “golišave” fotografije, umesto rešenja za test iz matematike.

Izvor: Daily Mail

Default images

Asistentkinja je napisala sledeće: “Zdravo, U prilogu su rešenja za zadatke 76 i 78”, ali kada su studenti otvorili attachment, videli su fotografiju mlade žene koja se samozadovoljava i muškarca koji masturbira.

Fotografije su se velikom brzinom proširile internetom čim su objavljeni na sajtu studenata Total Frat Move.

Prema navodima sajta, fotografije su napravljene tokom “sajber seksa” .

Osim što su se šokirali sadržajem mejla, mnogi studenti su izrazili saosećanje sa asistentkinjom pretpostavljajući da je greškom poslala intimne fotografije.

U zvaničnom saopštenju Univerziteta u Ajovi stoji da asistentkinja žali zbog svog postupka.

“Osoba koja je poslala poruke rekla je da je reč o grešci”, rekao je predstavnik za odnose s javnošću univerziteta Tom Mur.

“Ovaj incident je neprimeren i univerzitet će preduzeti odgovarajuće akcije prema našim pravilnicima”. Studenti su kasnije na svom sajtu naveli da se asistentkinja više nije pojavljivala na časovima.

Univerzitet je apelovao na studente koji su dobili mejl da ga izbrišu i sadržaj ne dele na internetu.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: