Život

Nedelja, 09.07.2017.

09:40

Čista matematika: Ovo je tajna uspešnog braka Marka Zakerberga

Osnivač Facebooka Mark Zakerberg često se prikazuje kao hladna osoba, ali se čini da u ljubavnom životu nema problema jer je već 14 godina u vezi s Prisilom Čan.

Izvor: 100posto.hr

Čista matematika: Ovo je tajna uspešnog braka Marka Zakerberga
Foto: Gettyimages

"Moja najlepša uspomena s fakulteta je Prisila", rekao je u jednom govoru i objasnio da je svoju suprugu upoznao na zabavi nakon objavljivanja društvene mreže Facemash, koja je bila preteča Facebooka.

"Bez Facemasha ne bih upoznao Priscillu, a ona je najvažnija osoba u mom životu, pa bi moglo da se kaže da je to jedan od najvažnijih poteza koje sam napravio", priznao je milioner Mark.

Par se venčao 2012. godine, a 2015. je dobio prvu ćerku Maks. Prisila je sada ponovno trudna.

Koja je tajna njihovog skladnog braka?

Foto: Gettyimages
Kao što se i može očekivati od ljudi s njihovim veštinama - stvar je u preciznosti i brojkama.

Kako piše Brit.co, na samom početku veze, Prisila je zahtevala da Mark potpiše ugovor o vezi u kojem je najvažnija stavka bila obavezno druženje. Mark i Prisila morali su tokom nedelje da provedu bar 100 kvalitetnih minuta zajedno i izađu na bar jedan sastanak.

Iako su vrlo zaposleni, tog se pravila pridržavaju i danas i zato njihov brak cveta.

Parovima koji svaki dan provode zajedno to možda zvuči malo, ali kad razmislite koliko se zapravo družite bez gledanja u televizor i mobilni, uvidećete da jedan sastanak nedeljno i 100 minuta aktivnog druženja i nisu tako loša ideja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: