Život

Subota, 19.03.2016.

12:46

Novi Kesić počinje večeras, pogledajte zagrevanje!

Prva epizoda nove sezone "24 minuta sa Zoranom Kesićem", biće emitovana večeras na TV B92, a B92.net vam donosi malo zagrevanje.

Izvor: B92

Novi Kesić počinje večeras, pogledajte zagrevanje!

U prvoj epizodi nove sezone "24 minuta sa Zoranom Kesićem", jedan od autora i voditelj emisije Zoran Kesić sa gostima Kornelijem Kovačem i analitičarom Markom Somborcem, razmatraće, kako kaže - izvanredan razlog za vanredne izbore, ujedinjenje opozicije u koaliciju „Zasebno" i haos u jutarnjem programu.

Autori ove satirične emisije kažu da u novu sezonu ulaze željni igre i da su spremni da se ponovo, od nule, izbore za poverenje, pažnju i ljubav starih, ali i novih gledalaca.

“Ponosni na sve dosadašnje 72 epizode našeg serijala, ne gledamo mnogo u slavnu prošlost i fokusiramo se isključivo na onu najbitniju epizodu – sledeću”, kaže Zoran Kesić.

Duhoviti voditelj će u novoj sezoni, zajedno sa ostalim kolegama iz “Njuzneta” Nenadom Milosavljevićem, Miroslavom Vujovićem, Markom Dražićem, Viktorom Markovićem, Sokolom Sokolovićem, rediteljem Aleksandrom Saničaninom, zabavljati i publiku i sebe.

“Tokom tromesečne pauze održavali smo formu tribinama i priredbama koje organizujemo po gradovima Srbije. Pitanje svih tih naših fanova - kada će konačno početi emisija toliko nam se popelo na glavu da smo morali da im zapušimo usta - balonima. Čovek,kad duva, ne može da pita. Otuda i slogan 'Duvaj,Srbijo'. Ja lično sam već uveliko na dijeti i specijalnom režimu zdravog života, jer smatram da naši gledaoci zaslužuju lepog i vitkog voditelja, a ne zadriglog prasca, kakav ponekad umem da budem. Radujem se novom početku. Obožavam ekipu sa kojom radim i imam nešto zajedničko sa gledaocima B92: '24 minuta' i meni je najdraža emisija”, zaključio je Kesić.

Pogledajte kako je izgledalo snimanje 1. epizode šeste sezone "24 minuta sa Zoranom Kesićem" koja će biti emitovana večeras u 21.00 na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: