Utorak, 10.03.2020.

20:54

Dragi rođendane, srećan ti Čak Noris: Koji je najbolji vic koji znate o njemu?

Proslavljeni američki glumac Čak Noris danas slavi svoj 80. rođendan.

Izvor: B92

Dragi rođendane, srećan ti Čak Noris: Koji je najbolji vic koji znate o njemu?
Foto: GettyImages, Jason Merritt

Karlos Rej "Čak" Noris rođen je 10. marta 1940. godine u Oklahomi, u SAD. Počeo je da proučava borilačke veštine u Koreji već 1950-ih, kada je bio u američkim vazduhoplovnim snagama.

Šezdesetih godina prošlog veka Noris je otvorio više od 30 karate studija. Podučavao je nekoliko poznatih ličnosti, uključujući i glumca Stiva Mekvina, a upravo je on i ohrabrio svog nastavnika da se oproba u glumačkim vodama.

Noris je prvu titulu svetskog prvaka u karateu u srednjoj kategoriji osvojio 1968. godine. Dokazujući da je jedan od najvećih boraca u borilačkim veštinama, odbranio je ovu titulu još pet puta. Odlučio je se da se povuče nakon pobede 1974. godine.

Noris je svoju filmsku slavu stekao ulogom u filmu "Na zmajevom putu", iz 1972. godine. Upravo iz tog filma je antologijska scena borbe njega i Brusa Lija.

Samo neka od njegovih velikih filmskih ostvarenja su "Delta odred", "Tihi bes" i "Nestali u akciji".

Zbog toga što je postao ikona akcionih filmova, na internetu su i dan danas popularni "Čak Noris vicevi", koji veličaju njegovu nepobedivost.

Pozivamo vas da nam u komentarima napišete najbolji "Čak Noris vic" za koji ste čuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

534 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: