Sreda, 27.09.2017.

08:33

Posle sedam godina 'Đavo' otvara dušu – Nemanja Vidić eksluzivno za B92

Izvor: Nemanja Ðorðeviæ

Posle sedam godina 'Đavo' otvara dušu – Nemanja Vidić eksluzivno za B92
Posle više od sedam godina – koliko nije govorio za srpske medije – u ekskluzivnom intervjuu za B92.net Nemanja Vidić pričao je o stvarima koje su mu obeležile veoma bogatu karijeru.

Tek drugi kapiten stranac u istoriji slavnog Mančester Junajteda proveo je popodne na Adi Ciganliji u razgovoru sa našim Nemanjom Đorđevićem.

Dvojica Nemanja dotakla su se aktuelnih fudbalskih tema, ali i stvari koje su obeležile život jednog od najboljih igrača koje je naša zemlja ikada imala, kao i razlog zbog kog stameni Užičanin od jeseni 2011. godine nije govorio za domaće medije.

Razgovaralo se i o vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi, putu do kapitenske trake među 'Crvenim đavolima', odnosu sa serom Aleksom Fergusonom, Kristijanom Ronaldom, duelima sa Lionelom Mesijem, o tome što mu je rekla majka…

Ali, i o famoznom jedanaestercu u dresu nacionalnog tima naše zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: