Sreda, 25.03.2015.

11:12

Windows 10 donosi duboku integraciju sa cloud skladištenjem

Windows 10 će biti objavljen u drugoj polovini godine sa brojnim novitetima i promenama, uključujući i ono što bi trebalo da bude ažuriranje koje će načiniti OneDrive mnogo važnijom funkcijom operativnog sistema.

Izvor: benchmark.rs

Default images
YouTube Printscreen

Naime, Microsoft radi na tome da učini svoj cloud servis duboko integrisanom alatkom u Windowsu 10, pa kompanija planira da zameni samostalnu OneDrive aplikaciju sa ugrađenom funkcijom koja će obezbediti korisnicima dodatnu funkcionalnost.

Iako će OneDrive aplikacija ostati dostupna u prodavnici aplikacija ili na starijim verzijama Windowsa koje će se i dalje koristiti, Windows 10 će biti jedina verzija operativnog sistema koja će ponuditi takve cloud mogućnosti za dodatno skladištenje, kao i opcije bekapovanja.

U ovom trenutku, OneDrive je već integrisan u Windows kako bi omogućio korisnicima brz pristup fajlovima uskladištenim u cloudu, ali nam već Windows 10 Technical Preview donosi brojne promene u tom pogledu. Na primer, postojeća verzija zahteva od korisnika da sinhronizuje foldere kojima želi da pristupi u File Exploreru.

Windows 10 je još uvek u fazi razvoja pa se do finalne verzije očekuju brojne promene na OneDrive servisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: