Tehnopolis

Petak, 24.06.2016.

12:50

Šon Bin je narator u novom Civilization 6 videu

Iza glamura velikih bina na E3 sajmu je bio prikazan i Civilization 6.

Izvor: B92

Šon Bin je narator u novom Civilization 6 videu
Foto: YouTube Screenshot

Firaxis je objavio ceo gameplay snimak na svom Youtube kanalu.

Snimak ima naraciju od slavnog glumca Šin Bina, koji je igrao u mnogim poznatim filmovima i serijama uključujući "Lords of The Rings" i "Game of Thrones".

Takođe, bio je narator u horor avanturi Kholat.

Sam video koji možete pogledati u nastavku je poprilično detaljan pogled na novi Civ, praktično sve što ćete raditi tokom jedne partije je sažeto u 12 minuta koje je Firaxis prikazao.

Civilization 6 izlazi 21. oktobra za PC, nadamo se da će slavni glumac biti barem narator u nekom DLC-u ako ne i u full igri. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: