Utorak, 02.11.2010.

18:13

Džo Kol ne igra protiv Čelsija

Fudbaler Liverpul Džo Kol propustiće utakmicu 11. kola Premijer lige između Liverpula i Čelsija zbog povrede zadnje lože u meču sa Boltonom.

Izvor:

Default images

"Povreda nije ozbiljna, ali će Kol morati da pauzira dve nedelje zbog povrede zadnje lože", rekao je klupski doktor Piter Brukner.

Liverpul je protiv Boltona ostvario prvu pobedu u gostima u Premijer ligi ove sezone, a Džo Kol neće igrati protiv svog bivšeg kluba u derbiju 11. kola Premijer lige koji je na programu u nedelju od 17 časova na Enfildu.

"Desetka" Liverpola je u Česiju provela sedam sezona (2003-2010), a pre toga je igrao za Vest Hem. Za reprezentaciju Engleske Kol je na 56 utakmica postigao deset golova.

Ove sezone u dersu Liverpula već u prvoj utakmici u Premijer ligi zaradio je crveni karton već u 45. minutu meča sa Arsenalom. Liverpul igra loše ove sezone i Premijer ligi beleži loše rezultate. Džo Kol je na 12 utakmica u dresu Liverpula postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: