Četvrtak, 05.11.2009.

23:52

Vujošević: "Moguće je ući u Top16"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da je njegova ekipa duel sa Orleanom dobila uz ogromnu energiju.

Izvor: B92

Default images

On je dodao da ima prava da očekuje da će se tim boriti za ulazak među 16 najboljih timova Evrolige. "Imamo mlad i nov tim. Nemamo kvalitet da dominiramo, ali možemo da napredujemo i imamo pravo da očekujemo da ćemo se boriti za ulazak među 16", rekao je Vujošević.

Partizan je u meč sa Orleanom ušao bez povređenog kapitena Petra Božića ali i sa još nekim problemima. Ipak, srpski šampion je stigao do prve pobede (78:71) u novoj sezoni u Evroligi.

"Pred utakmicu sam bio napet jer je ovo bio meč koji smo morali da dobijemo. Imali smo dosta problema, osim Božića i Kecman je bio bolestan i nisam znao koliko mogu da računam na njega. Odlično je odigrao prvo poluvreme. Imali smo i problem za koji se nije znalo, a to je mala povreda Marića posle duela sa Vranešom na treningu. Znao sam da će on moći da igra ali pod znakom pitanja je bio kvalitet njegove igre", izjavio je trener "crno-belih".

"Orlean je odličan tim, igrači sa brojevima 4 i 11 su odlični šuteri. Hvala publici na sjajnoj podršci. Ne znam kako se potkrala ta greška da se i fudbal i košarka igraju u isto vreme ali se to više neće ponavljati", rekao je Vujošević.

Trener Orleana Filip Erve istakao je da ga tokom meča, pre svega u prvom poluvremenu, frustrirala loša odbrana njegove ekipe.

"Ne možemo biti zadovoljni jer smo izgubili još jednu utakmicu. Malo sam frustriran pogotovo jer smo ponavljali greške iz prethodnog meča. U drugom delu smo igrali bolje, imali čak i šansu da pobedimo. Ali ako želimo pobedu u Evroligi, moramo da igramo svih 40 minuta", rekao je Erve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: