Utorak, 15.01.2008.

19:20

Bane Ivanović u Čelsiju

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović postaće najkasnije do sutra član londonskog Čelsija, potvrdio je vicešampion Engleske. U saopštenju na Čelsijevom zvaničnom sajtu objavljeno je da je postignut dogovor sa Lokomotivom iz Moskve, kao i da je reprezentativac Srbije dobio radnu dozvolu, zahvaljujući dovoljnom broju nastupa za državni tim. Pretpostavlja se da je transfer Ivanovića koštao Čelsi devet miliona funti.

Ivanović je prošao lekarske preglede i postaće novi član "Plavaca" čim se dogovori oko ugovora, što se smatra formalnim delom pregovora.

Raznovrsni defanzivac srpskog nacionalnog tima imaće priliku da veoma brzo uđe u prvi tim ekipe sa Stamford Bridža, zbog povreda većeg broja prvotimaca.

Čelsi se tokom zime muči sa povredama igrača kakvi su Čeh, Teri i Karvaljo, a u narednih mesec dana neće moći da računa na Esjena, Kalua, Mikela i Drogbu, koji nastupaju na Kupu afričkih nacija.

Ivanović je drugo pojačanje Čelsija ovog januara, posle Nikole Anelke, koji je prošle nedelje došao iz Boltona.

On će biti treći srpski fudbaler u Premijer ligi, pošto Nemanja Vidić igra za Mančester Junajted, a Dejan Stefanović za Fulam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: