Tabu 10

30.05.2024.

16:10

Mladoženja nakon 12 dana saznao da se oženio muškarcem: Ono što je usledilo nakon toga ga je šokiralo

Mladoženja je došao do šokantnog otkrića 12 dana nakon venčanja, saznavši da je njegova nova mlada zapravo muškarac za koga policija tvrdi da ga vara.

Izvor: B92.net

Mladoženja nakon 12 dana saznao da se oženio muškarcem: Ono što je usledilo nakon toga ga je šokiralo
Zafer Develi/Shutterstock

Podeli:

Indonežanin, poznat samo kao "AK", izlazio je sa svojom partnerkom Adindom Kanzom godinu dana nakon što se upoznao sa njom na internetu.

Par je odlučio da se venča na intimnoj ceremoniju u AK-ovoj kući na Zapadnoj Javi nakon što mu je Kanza rekla da ona nema članove porodice koji su živi, piše news.com.au.

Mladenci su se brzo počeli da žive zajedno, ali nije trebalo dugo da mladoženja postane sumnjičav prema svojoj novoj ženi.

On nije znao da je njegova nevesta navodno bila usred zlokobnog plana da ukrade imovinu njegove porodice pretvarajući se da je žena.

Verovali ili ne, njegova nova žena je zapravo bila muškarac koji se više od godinu dana pretvarao da je žena kako bi izvršio zločin, navodi policija.

Taj Indonežanin nije imao pojma da je njegova žena muškarac sve do posle venčanja.

Kanza je navodno izbegavala intimnost tokom njihove bračne noći rekavši mu da se ne oseća dobro i da ima menstruaciju, navodi "South China Morning Post".

Ovo se nastavilo skoro dve nedelje pre nego što je saznao šokantnu istinu: njegova nova žena je  muškarac koji se pretvarao  radi finansijske dobiti.

AK apsolutno "nije imao pojma" da je to slučaj, jer je Kanza uvek nosila tradicionalni muslimanski nikab koji joj je pokrivao lice tokom njihovih sastanaka, dok je njeno telo takođe bilo pokriveno.

Čovek je to jednostavno video kao znak njene privrženosti svojoj veri, a ne kao nešto zlokobno.

Još bizarnije, AK je objasnio da je njegova nova supruga "odbila" da razgovara sa njegovom porodicom i da je nastavila da nosi nikab čak i kod kuće kada su bili samo njih dvoje.

Mladoženja je odlučio da istraži i uspeo je da pronađe bivšu adresu svoje nove neveste 12 dana nakon venčanja.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: