Nedelja, 06.08.2017.

14:35

Zvezda se interesuje za igrača Jute Džez?

Nadjžel Vilijams-Gos izabran je kao 55. pik na ovogodišnjem draftu od strane NBA ekipe Juta Džez.

Izvor: PT

Zvezda se interesuje za igrača Jute Džez?
Getty Images

Ipak, ova franšiza nije još potpisala ugovor sa njim, a prema pisanju turskih medija Crvena zvezda se interesuje za njegove usluge.

Nije nemoguće da Juta pusti Vilijams-Gosa u Evropu, kako bi dodatno radio na svojoj igri, s obzirom da pored Rikija Rubija i Dante Eksuma ne bi imao puno prostora na poziciji plejmejkera.

Najdžel ima 22 goidne, visok je 191 centimatar, igra na poziciji jedan i prethodnih sezona u NCAA bio je jedan od boljih igrača u ligi. Dve godine je nastupao za Univerzitet Vašington gde je beležio oko 14 poena, pet asistencija i četiri skokova, dok je prošle godine igrao za Gonzagu gde su mu brojke bile još bolje – 16,8 poena, pet asistencija, pet skokova.

Gonzaga je prošle godine bila možda i najbolji koledž tim, a Vilijams-Gos bio je važan šraf ove ekipe. Izabranici Marka Fjua stigli su do velikog finala NCAA šampionata, ali su tamo poraženi od Severne Karoline i Roja Vilijamsa.

Gos je odigrao odličan meč u finalu, pošto je za 39 minuta na terenu, postigao 15 poena, imao devet skokova i pritom podelio šest uspešnih dodavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: