Utorak, 02.09.2014.

23:23

"Mesi kao dobitak na lutriji"

Mladi fudbaler Barselone Munir El Hadadi priznao je da je još u neverici što ima priliku da igra i deli svlačionicu sa svojim idolom Lionelom Mesijem.

Izvor: ÐN

Default images

Devetnaestogodišnji napadač marokanskog porekla stigao je na Nou Kamp 2011. iz madridskog Atletika i na startu sezone impresionirao je i stručni štab i navijače, a igranje pored Mesija ocenio je kao "dobitak na lutriji".

"Nisam očekivao da se sve ovo desi, ali to je epilog svakodnevnog napornog rada i na kraju je stigla nagrada. To je ostvarenje sna da treniram sa saigračima u Barseloni. Uvek sam govorio da je Mesi moj idol, on je to i dalje", rekao je El Hadadi španskim novinarima, navodeći da od fudbalera Barselone svakodnevno uči i upija sve što rade.

"Trudim se da ostanem ista osoba kao do sada. Moj cilj je da svakog dana dam sve od sebe, opušten sam, a ovo je nagrada kao dobitak na lutriji", istakao je talentovani fudbaler.

El Hadadi ima pravo da nastupa za Maroko, ali je naveo da ne želi da bude uvučen u raspravu za koji nacionalni tim će igrati u budućnosti.

"Trenutno sam član mlade reprezentacije Španije i veoma sam srećan. Sve drugo, videćemo. O tome trenutno ne razmišljam, moram da ostanem miran i koncentrišem se samo na igranje", zaključio je El Hadadi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: