Modrić: Najveći izazov u karijeri

Novi fudbaler madridskog Reala Luka Modrić izjavio je po potpisivanju ugovora da se nada da će sa ’kraljevskim’ klubom osvojiti mnogo trofeja u budućnosti.

Izvor: SO

Utorak, 28.08.2012.

02:01

Default images

"Ponosan sam i čast mi je što sam deo Reala, spreman sam za najveći izazov u svojoj karijeri. Ovo je najveći klub na svetu, pun spektakularnih igrača i sa najboljim trenerom na svetu. Nadam se da ćemo u godinama koje dolaze osvojiti mnogo titula“, izjavio je 26-godišnji reprezentativac Hrvatske.

“Za mene je neverovatan osećaj da me trenira i da me želi u ekipi tako dobar trener kao što je Murinjo. Bio sam spreman da čekam do poslednjeg dana kao bih došao ovde. Sve mu dugujem i zaista želim da igram za njega i za tim”, dodao je Modrić.

Modrić kaže da mu je i u Totenhemu bilo lepo i zahvalio se svima koji su mu pomogli u Londonu.

“U Totenhemu sam proveo četiri neverovatne godine, želeo bih da se zahvalim svima u klubu, kao i navijačima koji su me poštovali i voleli. Mogu da kažem da je taj osećaj obostran. Zahvaljujem se i saigračima jer sam sada ovde zahvaljujući njima. Iz Totenhema nosim samo lepe uspomene”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: