Majami i Oklahoma na 3-0

Protekle noći u NBA ligi Oklahoma i Majami su došli na korak od plasmana u polufinala konferencija.

Izvor: JT

Petak, 04.05.2012.

08:24

Default images

Na ’Zapadu’, Tanderi su slavili sa 95:79 i tako poveli sa 3-0 protiv aktuelnog šampiona Dalasa.

Istu prednost sada ima i tim sa Floride, koji je u Njujorku pobedio Nikse sa 87:70.

Posle dva trijumfa u Oklahoma Sitiju, Tanderi su u Dalasu nastavili gde su stali na svom terenu, a predvodio ih je sjajni Kevin Durent, koji je postigao 31 poen. Veliku pomoć Durent je imao u Raselu Vestbruku, koji je dodao 20 poena, dok se istakao i Serž Ibaka sa deset poena i 11 skokova.

S druge strane, Maveriksi, aktuelni šampioni, su došli na korak od eliminacije. Najbolji kod njih bio je Dirk Novicki sa 17 poena i devet skokova, dok je Džejson Kid dodao 12 poena.



U Njujorku, Niksi su vodili na poluvremenu sa četiri poena, imali su priliku da i sa većom prednošću odu na odmor, ali je Majami zahvaljujući Lebronu Džejmsu preokrenuo stvari u korist Hita. Tim sa Floride na kraju je zabeležio ubedljiv trijumf, a Džejms je meč završio sa 32 poena i osam skokova, dok je Dvejn Vejd postigao 20 poena, jedan više od Marija Čalmersa.

U timu Niksa, Karmelo Entoni je postigao 22 poena i imao osam skokova, dok se istakao i Tajson Čendler sa deset poena i 15 skokova.



Serija između Oklahome i Dalasa nastavlja se u noći između subote i nedelje, a Majamija i Njujorka dan kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: