Ponedeljak, 09.04.2012.

16:10

Milivojević: Igraćemo kao da je 0:0

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević rekao je da njegov tim u revanš polufinala Kupa sa Partizanom mora da uđe kao da u prvoj utakmici nije bilo golova.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Zvezda sa Marakane nosi veliku prednost od 2:0, zbog čega je veliki favorit za plasman u finale Kupa.

Međutim, poslednjih godina Partizan je potpuno dominirao u večitim derbijima, a pobeda na Marakani pre tri nedelje je tek druga za Zvezdu u poslednje četiri godine.

"Moramo da uđemo u meč kao da je na Marakani bilo 0:0. Napad je nabolja odbrana, i mislim da, ukoliko postignemo jedan gol, bićemo na korak do željenog plasmana", rekao je Luka Milivojević za sajt kluba.

Zvezda je u dobroj formi, od početka proleća dobila je sve mečeve, osim remija u Kragujevcu. Veliki zaostatak u ligi čini da je kup apsolutni prioritet za ekipu Roberta Prosinečkog.

"Kup je takmičenje u kojem imamo najveće šanse da dođemo do trofeja i tu priliku moramo da iskoristimo. Pritisak postoji, osećamo ga sa raznih strana, ali mislim da smo ekipa koja je pokazala da ima kvalitet i karakter i ne sumnjam da ćemo i u sredu pokazati koliko smo jaki", kazao je Milivojević.

Strelac prvog pogotka u prvoj utakmici sa crno-belima bio je mladi napadač Luka Milunović.

"Na Marakani smo odigrali veoma dobru utakmicu i zasluženo smo stekli prednost od 2:0, koja je velika uoči revanša na stadionu Partizana. Zato nikako ne bismo smeli da je prokockamo i moramo da damo sve od sebe", istakao je Milunović.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u sredu od 19.30 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: