Ponedeljak, 19.07.2010.

17:57

Lacio dovodi Akvafresku

Rimski Lacio dogovorio se sa Đenoom da za sledeću sezonu pozajmio napadača Roberta Akvafresku, potvrdio je direktor tima iz Đenove Enriko Preciosi.

Izvor: AK

Default images

Lacio će po isteku pozajmice imati pravo da otkupi kompletan ugovor igrača, naravno, ako zadovolji svojim igrama u predstojećoj sezoni.

Rimljani su postigli dogovor sa klubom, ali ne i sa igračem, pa transfer još uvek nije zvaničan. Akvafreska nije želeo da komentariše ponudu “lacijala”.

“Mi smo se dogovorili sa Laciom i što se nas tiče Akvafreska može da ide u Rim. Sve ostalo zavisi od toga da li će Lacio postići dogovor sa igračem”, istakao je Preciosi.

Italijanski napadač ima 22 godine, a prošlu sezonu je odigrao četiri meča i dao dva gola za Đenou pre nego što je pozajmljen Atalanti gde je samo jednom bio strelac u 12 utakmica. Prethodne četiri sezone bio je igrač Intera ali nije odigrao ni jedan zvanični meč za “neroazure”

Dve godine je igrao na pozajmici u Trevizu (43 meča – 11 golova), a dve u Kaljariju (68 mečeva – 24 gola).

Igrao je i za mmladi selekciju Italije (U21) i na 21 utakmici postigao 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: