Amauri prezadovoljan u Juventusu

Najbolji strelac Juventusa ove sezone, Amauri rekao je da je prezadovoljan svojim statusom u tom klubu.

Izvor: Jelena Trajkoviæ

Ponedeljak, 22.12.2008.

21:27

Default images

"Bez problema sam se navikao na novu sredinu u Juventusu i drago mi je što pružam partije na nivou onih iz Palerma. Mnogo sam naučio u poslednjih šest meseci i sada samo ubiram plodove dugogodišnjeg rada", izjavio je Amauri.

Amauri je letos prešao u Juventus iz Palerma, za koji je prošle sezone na 34 utakmice postigao 15 golova. U dosadašnjem toku sezone Amauri je za Juventus odigrao 17 mečeva i dao 11 golova.

"Juventus je klub koji vodi računa i o najsitnijim stvarima što igračima dozvoljava da se koncentrišu na rad i napredak. I sa navijačima imam sjajan odnos, pun razumevanja", dodao je Amauri.

Posle 17 odigranih kola u italijanskom prvenstvu, Juventus zauzima drugo mesto na tabeli sa šest bodova manje od vodećeg Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: