Subota, 20.12.2008.

15:44

Veseli: U Partizanu zbog Vujoševića

Češki centar Jan Veseli izjavio je da je glavni razlog njegovog dolaska u Partizan trener 'crno-belih' Duško Vujošević.

Izvor: B92, Sport

Default images

U prvom obraćanju medijima od dolaska, Veseli je izjavio da je prezadovoljan dolaskom u Partizan, jer je u Beogradu dobio priliku da igra protiv najboljih timova Evrope.

"Polako ostvarujem san Želeo sam da igram protiv najboljih igrača Evrope i sada to i mogu. Odlučujući faktor mog dolaska u Partizan je Duško Vujošević. Naravno, i činjenica da sam u velikom evroligaškom klubu. Ali, da nema trenera, sve bi bilo mnogo drugačije Dule je strog, ali čovek zna sve o košarci i može da me nauči mnogo o svemu", kaže Veseli za 'Sport'.

Veseli je u Partizan stigao ove godine iz Slovana kao budući naslednik Nikole Pekovića, ali je već ove sezone iskoristio ukazanu priliku i istakao se dobrim igrama.

"Zbog Partizana sam preskočio pripreme seniorske reprezentacije. Završavao sam i školu, što je mnogo teško kada si profesionalni košarkaš. Ima vremena za nacionalni dres. Imam velike planove vezane za Partizan. Ostaću u crno-belom dresu još mnogo godina i znam da ću se radovati brojnim trofejima. A onda NBA liga, što da ne", izjavio je Veseli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: