Petak, 12.10.2018.

13:40

Tomić: Reglend se oporavio, bez potcenjivanja na Krku

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećem meču protiv Krke.

Izvor: B92, Beta

Tomić: Reglend se oporavio, bez potcenjivanja na Krku
Starsportphoto

Tomić je istakao da svako potcenjivanje može da se završi porazom.

Košarkaši Zvezde dočekuju sutra Krku u utakmici trećeg kola ABA lige.

"Ova liga je vrlo ujednačena, timovi imaju svoj kvalitet i svako potcenjivanje bilo koga može da se završi porazom", rekao je Tomić za klupski sajt.

Crveno-beli su upisali dve pobede na početku nove sezone regionalnog takmičenja, dok Krka ima skor 1/1.

"Reglend se oporavio od prehlade i visoke temperature, a kompletan sastav čemo znati pred početak utakmice... Pozivam navijače da dođu da podrže ovo što radimo i momke koji igraju za Crvenu zvezdu", rekao Tomić.

I centar Zvezde Dušan Ristić je kazao da ABA liga i timovi u njoj zahtevaju "maksimalnu angažovanost i odsustvo bilo kakvog potcenjivanja".

"Krka je pokazala da joj je mesto u regionalnom takmičenju i borbom kroz drugi rang takmičenja, kroz koji je zasluženo došla do ABA lige, ali i pobedom nad Mornarom u Novom Mestu. Dolaze bez ikakvog opterećenja u Beograd i zato moramo da odigramo maksimalno odgovorno", rekao je Ristić.

Utakmica se igra u subotu od 17.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: