Utorak, 17.07.2018.

22:08

LŠ: Lazović i Šćepović odveli Videoton u drugo kolo

Zahvaljujući pogocima srpskih internacionalaca mađarska ekipa MOL Vidi, odnosno Videoton, plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

LŠ: Lazović i Šćepović odveli Videoton u drugo kolo
Starsportphoto

MOL Vidi je na svom terenu u revanšu savladao luksemburški Didelanž sa 2:1, a strelci su bili Danko Lazović i Marko Šćepović.

Lazović je u 18. minutu doneo prednost mađarskom šampionu koju vodi trener Marko Nikolić, da bi u 54. gost uspeo da izjednači preko Kuturijea.

Ipak, samo četiri minuta kasnije Šćepović trese mrežu Didelanža i odvodi svoj tim u drugi krug.

Tamo ih izvesno čeka Ludogorec koji nije imao težak posao protiv Krusejdersa.

Večeras smo mogli da prisustvujemo i jednom od najvećih preokreta u istoriji kvalifikacija, pošto je velški TNS nadoknadio četiri od pet pogodaka koliko je primio od Škendije pre nekoliko dana.

Sada su strelci za domaće bili Ebe, Redmond, Kabango i Birn, ali to nije dovoljno da se anulira 5:0 i makedonski predstavnik se nekako izvukao.

U poslednjoj utakmici večeri varšavska Legija potvrdila je sa 3:0 prolaz protiv Kork sitija, a strelac je bio nekadašnji igrač Partizana Miroslav Radović, koji je u 73. minutu sigurno izveo najstrožu kaznu, da bi u samoj završnici upisao i asistenciju za Lopesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: