Sreda, 21.02.2018.

09:15

Veličković o peharu KRK: Igrači Partizana nemaju veze s tim

Novica Veličković, kapiten Partizana, rekao je da igrači Partizana nemaju veze sa skrnavljenjem pehara namenjenom pobedniku Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: B92

Veličković o peharu KRK: Igrači Partizana nemaju veze s tim
Starsportphoto

"Video sam, proslavljao sam juče pobedu i imao sam mnogo drugih obaveza. Hteo bih da zaštitim igrače. Oni trpe neke stvari i mi igrači Partizana nemamo veze s tim. Do nas je došao snimak kao i do ostale javnosti...", rekao je Veličković gostujući u jutarnjem programu na RTS.

U utorak se pojavio snimak kako nepoznata lica kuhinjskim nožem skidaju pločice sa imenom Crvene zvede sa Kupa Radivoja Koraća.

’Crveno-beli’ su od 2013. do 2015. osvajali ovaj pehar i neko je posle pobede Partizana od pre dva dana želeo da ime najvećeg rivala skine sa pehara.

Partizan je u Nišu trijumfovao rezultatom 81:75 i tako došao do 14. trofeja u ovom takmičenju, a gostujući na RTS objasnio je šta znači igrati za Partizan.

"Srčanost mi donosi određeni broj poena i da ne igram tako učinak bi mi bio manji. Nekada je važno, naročito ovakvim mečevima, da objasnim igračima iskustvom i stavom šta znači igrati za Partizan i to se isplatilo u Nišu", rekao je Veličković.

Povezane vesti:
Aranitović o skrnavljenju "Žućkove levice": Pogrešna adresa...
Oskrnavljena "Žućkova levica" posle finala Kupa (VIDEO)
KKCZ: Partizane, stidi se, neko je od igrača ili navijača!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: