Subota, 20.03.2010.

21:06

Vujošević: "Spremali se za Makabi"

Duško Vujošević ocenio je da je meč poslednjeg kola NLB lige protiv Širokog (80:69) predstavljao dobar trening pred gostovanje Makabiju u četvrtfinalu Evrolige.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

"Zadovoljan sam kako je utakmica tekla. Uspeli smo da ravnomerno raspodelimo minutažu i da igračima koji u dosadašnjem delu sezone nisu imali značajniju ulogu dodelimo više vremena na parketu", rekao je Vujošević. On je podsetio da je Široki u Beograd došao nekompletan što je Partizanu u značajnoj meri olakšalo posao.

"Nismo imali dovoljno vremena da razmišljamo o vrlo bitnim okršajima sa Makabijem, pa smo dobar deo pripreme meča sa Širokim posvetili razradi varijanri za utakmice koje nas očekuju sledeće sedmice u Tel Avivu", preneo je Vujošević.

Trener Širokog Ivan Velić požalio sa na odsustvo čak četvorice startera u timu šampiona Bosne i Hercegovine i dodao da nekompletni gosti nisu imali skoro nikakve šanse protiv Partizana.

"Poželeo bih 'crno-belima' puno sreće u Evroligi. Moram da istaknem da se igre beogradskog tima u najkvalitetnijem evropskom takmičenju sa puno pažnje i simpatija prate u zapadnoj Hercegovini", zaključio je Velić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: