Četvrtak, 23.01.2020.

11:30

Jokićeva magija protiv Hjustona VIDEO

Nikola Jokić, srpski NBA košarkaš, u porazu svojih Denver Nagetsa od Hjuston Roketsa pružio je novu fantastičnu partiju.

Izvor: SN

Jokićeva magija protiv Hjustona VIDEO
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Denver je na gostovanje Hjustonu stigao bez tri startera – Džamala Mareja, Gerija Herisa i Pola Milsapa.

Pored toga, Majk Meloun na ovom meču nije mogao da računa ni na Mejson Plamlija i Majkla Porter Juniora, mlade nade Nagetsa.

Nikola Jokić je i pored toga odigrao sjajan meč pošto je upisao 19 poena (8/19), 12 skokova i 10 asistencija, uz po jednu blokadu i ukradenu, ali i šest izgubljenih lopti.
Foto: Sofascore
Denver Nagetsi su ovim novim porazom ispustili drugu poziciju na tabeli Zapadne konferencije, pošto se ispred njih sada nalaze Los Anđeles Klipersi i Juta Džez, koji su skupili po 31 pobedu.

Kako je to sve izgledalo možete videti i u priloženom video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: