Petak, 14.01.2022.

17:04

Niški Jastrebac u stečaju ponuđen za 95 miliona dinara

Fabrika pumpi Jastrebac u stečaju ponuđena je na prodaju javnim nadmetanjem kao pravno lice po početnoj ceni od 95,6 miliona dinara, objavio je danas stečajni upravnik.

Izvor: Tanjug

Niški Jastrebac u stečaju ponuđen za 95 miliona dinara
Foto: Djalek/Shutterstock

Najvažnija imovina Jastrepca su kompleks građevinskih objekata na niškom Crvenom krstu, postrojenja, oprema, zalihe kao i poslovni prostor u Sarajevu.

Javno nadmetanje za firmu koja je u stečaju od 2018. godine zakazano je za 25. februar.

Prema podacima Centralnog registra hartija od vrednosti, 70 posto akcija te firme je u rukama Junikrana, slede Unipump i Akcionarski fond, a postoji i preko 1,5 hiljada malih akcionara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

40 min

Podeli: