11. rođendan kuće Rende

Izdavačka kuća Rende proslavlja 22. i 23. septembra 11. rođendan u Kulturnom centru Grad, a kao i proteklih godina, okupiće grupu pisaca iz Srbije i regiona.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.09.2011.

11:47

Default images

Prvog dana proslave publika će se družiti sa Goranom Vojnovićem, Ajlom Terzić, Berislavom Blagojevićem i Markom Vidojkovićem, dok će dan kasnije gostovati Mileta Mijatović, Mirjana Dugandžija i Emir Imamović Pirke.

Za završnicu programa, koji će voditi Tijana Spasić i Slobodan Kostić, najavljen je koncert grupe Petrol (petak 23h), a ulaz je besplatan.

Među novijim izdanjima kuće Rende su romani “Mogla je biti prosta priča” Ajle Terzić, “Punoglavci” Ante Tomića, roman “Nekoliko dana kolovoza” Mirjane Duganžije, te knjiga “Basne o komunizmu” Slavenke Drakulić, koja se vraća staroj temi - propasti komunizma, ali na novi način, kroz usta životinja.

Rende je najavilo i nove knjige Miljenka Jergovića “Mšallah, Madona, Mšallah” i Gorana Vojnovića “Kada Džimi Ču sretne Fidela Kastra”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: