Mobilnim snimila nesreću na mostu?

Politika saznaje da je jedna od devojaka koja je bila u kantrimenu u trenutku nesreće na Brankovom mostu kad je ubijen Luka Jovanović, mobilnim snimila nesreću.

Izvor: B92

Petak, 29.08.2014.

12:34

Default images

List piše da je Milica Novaković u momentu kada je "mini kantrimen” udario Luku Jovanovića bila u tom vozilu i da je svojim mobilnim telefonom snimila nesreću.

Ona je, kako saznaje "Politika", juče na saslušanju pred zamenikom trećeg osnovnog tužioca u Beogradu rekla da joj se "mobilni telefon, inače android, sam uključio baš u trenutku nesreće”, a da je snimke sutradan prebacila na USB.

"Izbrisala sam snimke iz telefona otprilike nedelju dana pre nego što sam uhapšena, da bih mogla da ga koristim, jer nemam memorijsku karticu na koju sam mogla da prebacim snimke", rekla je Milica Novakovićna saslušanju, a potom i precizirala da se na snimku ništa jasno ne vidi, ali da se čuje kako neko govori: "Stani, stani”.

"Poltika" prenosi da je ona, na saslušanju odgovarajući na pitanja tužioca da li je vozač i može li da proceni kojom se brzinom "kantrimen” kretao u trenutku kad je udario u Luku Jovanovića, rekla da je vozač i potom dodala:

"Nisam gledala u brzinomer, negde oko 100 kilometara na čas, možda i brže. Uglavnom, bila je brza vožnja".

Juče je, na sopstveni zahtev, saslušana i okrivljena Tamara Bogdanović, koja je, između ostalog, rekla da joj je Milićev posle nesreće rekao da "ništa ne brine, jer nema dokaza, pošto je ’kantrimen’ isečen i da je prešao mađarsku granicu”.

Ona je ispričala da je vozilo u kojem je bila model "kantrimen”, italijanskih registarskih oznaka, tamnosive boje. Obe osumnjičene, prema nezvaničnim informacijama, danas bi trebalo da budu odvedene na prepoznavanje Bratislava Vesovića, kuma Marka Milićeva, dodaje se u tekstu u "Politici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: