PERISIC O ZAKONU PROTIV TERORIZMA

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2000.

15:56

Default images
Predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momcilo Perisic izrazio je bojazan da ce Zakon protiv terorizma biti usmeren "protiv neistomisljenika vlasti u Srbiji, a ne protiv terorista". Na konferenciji za novinare Perisic je rekao da je u vreme kada je bio nacelnik Generalstaba VJ i sam predlagao donosenje Zakona o terorizmu kojim bi separatisti bili proglaseni za teroriste. "Vlasti su tada trazile od sveta da se prema albanskim separatistima odnose kao prema teroristima, a same nisu normativno to ucinile", rekao je Perisic. On je izrazio neslaganje sa tvrdnjom da u SRJ "nema terorista" i upitao "ko je pocinio 500 nerasvetljenih ubistava". "Siguran sam da su to teroristi", rekao je Perisic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: