Nikolić: RS treba da postoji zauvek

Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da Republika Srpska treba da postoji zauvek, a dužnost naprednjaka je da je sačuvaju i izgrađuju kao srpsku i demokratsku.

Izvor: B92

Nedelja, 26.09.2010.

20:37

Default images

Nikolić je u Banja Luci prisustvovao završnom predizbornom skupu Srpske napredne stranke u RS.

"Poštujte Dejtonski sporazum koji kaže da postoji RS, a sve napade treba da izdržite do jedne granice. Ta granica je poniženje i nju ne smete da pređete i ne smete dozvoliti da vas bilo ko ponižava", rekao je Nikolić na skupu.

On je rekao da će dolaskom naprednjaka na vlast u Srbiji doći jedna nova era.

"SNS će možda biti ta stranka koja će Srbiju, a za njom i RS uvesti u EU", rekao je Nikolić.

Predsednik SNS Republike Srpske Adam Šukalo je rekao da BiH ne ide onim putem kojim žele njeni narodi ističući da naprednjaci u RS mogu učiniti neophodne promene.

On je rekao da je SNS alternativa svim strankama u RS i opcija koja je spremna da se obračuna sa kriminalom i korupcijom, te stvori efikasan državni aparat.

Na završnom skupu SNS predstavili su se kandidati za parlament RS i BiH. SNS je jedna od najmlađih stranaka u RS, kojoj je ovo prvo učešće na izborima u BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: