Ponedeljak, 07.06.2010.

21:15

Turski avioni bombardovali PKK

Turski avioni bombardovali su na severu Iraka više položaja radikalne kurdske Radničke partije Kurdistana (PKK), prenela je turska televizija NTV.

Izvor: Beta

Default images

Ta televizija prenela je saopštenje sa internet sajta Patriotskog saveza Kurdistana iračkog predsednika Džalala Talabanija

Kako se navodi, šest turskih borbenih aviona napalo je položaje PKK-a u oblasti Zap-Kakurk, u autonomnoj kurdskoj oblasti na severu Iraka.

Napad se dogodio dan posle posete Turskoj predsednika iračke oblasti Kurdistana Masuda Barzanija, koji je sa turskim vlastima razgovarao o problemu kurdskih pobunjenika.

Turska vojska do sada nije potvrdila navode o operaciji na severu Iraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: