Sreda, 27.05.2009.

14:41

Vordsvort u poseti Sandžaku

Ambasador Velike Britanije Stiven Vordsvort kaže da britanska vlada podržava u Sandžaku programe koji su vezani za unapređenje rada medija, mladih i pravosuđa.

Izvor: FoNet

Default images

“Smatram da možemo da pomognemo sa strane, a da ključni pomak moraju da učine lokalni lideri”, rekao je ambasador Vordsvort, nakon razgovora sa gradonačelnikom Novog Pazara Mirsadom Đerlekom.

Đerlek je naveo da su on i britanski ambasador imali konstruktivne razgovore koji su se odnosili na političko stanje u Sandžaku kao jedan od preduslova za ekonomski razvoj.

“Govorili smo o funkcionisanju nove lokalne samouprave u Novom Pazaru i dogovarali se na koji način ambasador Velike Britanije može da pomogne Novom Pazaru i Sandžaku kako da prevaziđe teške finansijske probleme”, rekao je Đerlek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: