Kraj zasedanja Skupštine SE

U Strazburu se danas završava prolećni deo zasedanja Parlamentarne skupštine Saveta Evrope.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2009.

10:57

Default images

Komesar za ljudska prava Tomas Hamarberg će završnog dana zasedanja predstaviti izveštaj o aktivnostima u 2008. godine, dok će šef španske diplomatije Migel Anhel Moratinos govoriti o aktivnostima Komiteta ministara SE kojem predsedava Španija.

Španija će 12. maja na ministarskoj konferencija članica Saveta Evrope predati Sloveniji predsedavanje Komitetu ministara SE.

Parlamentarna skupština SE je u prolećnom delu zasedanja razmotrila napredak Srbije u ostvarivanju obaveza, situaciju u Moldaviji, položaj aktivista za ljudska prava u članicama SE i druga pitanja u oblasti izgradnje demokratskih institucija i vladavine prava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: