Sreda, 14.01.2009.

08:45

Najbolji posao na svetu

Australijska država Kvinslend nudi "najbolji posao na svetu"- šestomesečno šetanje i besposličenje na jednom ostrvu za platu od 150.000 australijskih dolara.

Izvor: FoNet

Default images

Pored plate, plaćena je i avionska karta do ostrva Hamilton, na Velikom koralnom grebenu. Srećnik koji dobije posao imaće zadatak da šeta plažama od belog peska, istražuje morske dubine oko ostrva i svake sedmice vodi blog na Internetu koji će popunjavati fotografijama i video snimcima.

Potrebno je da bude dobar plivač, da je vešt u komunikaciji i da ume da čita i piše engleski.

"On će s vremena na vreme morati da daje izjave za medije o tome šta se dešava na ostrvu. To znači da kandidati za posao ne smeju da budu stidljivi. Oni treba da vole more, sunce i aktivnosti na otvorenom", izjavio je premijer Kvinslenda ocenivši ponudu kao "najbolji posao na svetu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

22 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: