ODBORNICI DOS U KURSUMLIJI VRATILI MANDATE

Izvor: B92

Četvrtak, 08.02.2001.

16:38

Default images
Sva 4 odbornika DOS u SO Kursumlija vratili su u cetvrtak mandate, javlja dopisnik ANEM-a. Milivoje Nestorovic, potpredsednik OO Nove Srbije, kaze da ovim cinom zele da privole aktuelnu vlast koju sacinjavaju predstavnici SPS da podnesu ostavke i da se raspisu vanredni lokalni izbori. Aktuelni predsednik SO Radovan Raicevic, naprotiv, tvrdi da je novoizabrano rukovodstvo opstine dobilo mandat naroda, a ne partije i da ce se ono tako i ponasati. Raicevic istice da je uspostavio kontakte sa Vladom republike Srbije gde su naisli na veliko razumevanje za svoje projekte i programe, pa smatra da ovu inicijativu vode lokalni predstavnici DOS-a koji bi zeleli da dodju na vlast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: