Četvrtak, 16.07.2020.

12:35

Sastanak Putin - Tramp u Njujorku? Peskov: Spekulacije

Ruski predsednik Vladimir Putin za sada ne planira put u Njujork na sednicu generalne skupštine UN i sastanak sa Trampom.

Izvor: Tanjug

Sastanak Putin - Tramp u Njujorku? Peskov: Spekulacije
EPA-EFE Gerard Julien Pool Maxppp Out

To je danas izjavio portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je za medijske napise da je takav sastanak moguć rekao da su to "medijske spekulacije", prenosi Tass. "Nema planova za tako nešto", rekao je Peskov.

Britanski Tajms objavio je u sredu da bi američki predsednik Donald Tramp voleo da održi sastanak sa Putinom pre predsedničkih izbora u novembru, ali nisu precizirali izvor te informacije.

Navedeno je da bi mogući datum za taj sastanak mogao da bude 15. septembar kada će se u Njujorku održati Generalna skupština Ujedinjenih nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: