Petak, 05.06.2020.

21:36

Niš: Mladić sleteo sa puta pa udario u drvo, bore mu se za život

Mladić (19) teško je povređen večeras oko 19 časova kada je automobilom marke "mini kuper" izleteo sa kolovoza na Bulevaru Nemanjića u Nišu.

Izvor: Beta

Niš: Mladić sleteo sa puta pa udario u drvo, bore mu se za život
Ilustracija: Depositphotos/ zx6r92

On je potom udario u drvo pored ivičnjaka.

Kako Beta saznaje, lekari u Urgentnom centru Kliničkog centra bore se za život mladića jer ima teške povrede grudnog koša i nogu.

Očevici su rekli da se "mini kuper" kretao velikom brzinom Bulevarom Nemanjića, a onda je na krivini nadomak Trošarine vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario u ivičnjak sa leve strane, zbog čega se vozilo okrenulo i izletelo sa kolovoza sa suprotne strane.

Automobil je udario u drvo onim delom gde se nalazi sedište vozača, zbog čega su morali da intervenišu vatrogasci kako bi iz vozila izvukli povređenog mladića.

Očevici su takođe rekli da pukom srećom u udesu nije povređena žena koja se kretala trotoarom, jer je uspela da se na vreme skloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: