Četvrtak, 26.12.2019.

20:38

"Svi dogovori padaju u vodu"

Predsednik DSK Isa Mustafa izjavio je da je njegova stranka iznenađena predlogom kanditata Samoopredeljenja za predsednika kosovske skupštine.

Izvor: Tanjug

Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Kako navodi, niko iz njegove stranke to nije znao, niti očekivao.

Mustafa je, u intervjuu za KTV, rekao da će se zbog te odluke, sada pregovori sa Samoopredeljenjem vratiti na početak i dodao da će svi dosadašnji dogovori pasti u vodu.

Poručio je da postoji potreba za ponovnim razmatranjem vladinog programa, preneo je portal Kosovo onlajn.

"Naravno, treba postići novi dogovor o podeli odgovornosti, međutim, postoji i potreba za ponovnim razmatranjem vladinog programa. Sve je otvoreno pa i mogućnost odlaska u opoziciju, kako bi je napravili veoma dobrom i uspešnom", istakao je Mustafa u emisiji "Rubikon" na KTV.

Potpredsednik Samoopredeljenja Glauk Konjufca izabran je ranije danas sa 75 glasova za, 27 protiv i 6 uzdržanih za novog predsednika Skupštine.

Predlog za izbor Konjufce dao je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, a Demokratski savez Kosova takođe je glasao za Konjufcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: